Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2015, 16:47   #18
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşsiz ablası da villa sahibi

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haberi okudum yorumumu yaptim..
YanLis biseymi yazdim..?
Dusuncemi yazdim diye aLay konunuzmu oLacam..?
Bende aLay edebiLirim baziLarinin dusuncesiyLe ama herkesin dusuncesine saygi duyuyorum..
Isinize geLeni yazsaydim aferim diyecektiniz.. BoyLe yazdigim icin yurt disinda yasayan cahiL moduna sokuyorsunuz..
Ben en basta haberi anLamazsaydim zaten yorum yapmazdim..
Kendi biLdikLerim bana yeter ve artarda..
Hic birinizinde yorumuma gore yazmadim.. Sadece habere gore KENDI DUSUNCELERIMI yazdim..

pisi pisi , sanırım sen beni tanıyamamışsın bırak beni tanımayı konuyu okuduğunu söylüyorsun ama okumamışsın..

konu bir kere bilal erdoğan değil sen geldin bilal erdoğanı kattın bende sana duyduğum bir şeyi seninle paylaşmak istediğimi söylicem dedim sen bunu seninle dalga geçtiğimi düşündün..

bir kere @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] le biz siyasi görüşte bile aynı nokta da değiliz.. biz konu başlarken olsun başka konularda olsun görüşlerimize saygı duyalım +++++ bu tip konuları tiyeee alalım dedik..

nitekim de konu baştan beri tiye alınarak bu sayfaya kadar geldi.. nerden aklına esti seninle alay ettiğimiz onu anlamadım..

seninle alay ettiğimizi düşünüyorsan özür dilerim.. + burası özgür bi forum herkes görüşünü dile getirebilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver