10 Temmuz 2015, 16:34
|
#72 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Clash Of Clans
| Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben sinir stres sahibi olurum bu oyun yüzünden. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yukseltiyorum önüme ne gelirse. Öncelikle top, okcu vs yükselttim simdi de yukseltecek bur şey kalmadığı için belediyeyi yukseltiyorum. Bir de laboratuvar da barbari geliştirmeye aldım. Koyun cok guzel bu arada ama benden bu sabirsizlik arken ben birakirim o hale gelmeden. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. d
| bende öyle sanıyordum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama bırakamıyorsun bi yerden sonra inada biniyor. herşey yükselince belediyeyi yükseltmeye al, iyi gidiyorsun bence Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |