|
Lucifer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
1 tane soruşturma acamazlar neden milletvekili Hanımefendi simdide onlari resmilestirir onumuzdeki 4 5 sene icinde olur biter.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aylik 3000 bine yakin para giriyor belkide daha fazla evime ama hala krediyi bitirmenin yolunu arıyorum. 657 de var ama bize 3milyon dolar kredi vermediler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) 300 bine 40 tane imza kefil istediler. Bi aldigim nefese haciz koymadilar bide Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Bizdemi sol yumrugu havaya kaldirsak ?
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben orda
hadiyin asıl soyguncu sizlersiniz derken kadını kastettim yanlış anlama olmasın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. valla ben tarafsız olmaya her zaman açığım ve öylede devam ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. milletin hakkını gasp eden kimse helal olmasın..
şöyle birşey de var bu ablamız memur maaşıyla bunları alıyorum diyor ya işte o insana koyuyor nasıl oluyor da sen memur maaşıyla 3 milyon dolarlık evi alıyorsun işte buna akıl ermiyor.
ataşehir gibi bi belediye başkanı kocam sayesinde demiyor da memur maaşıyla memura bildiğin hakaret ediyor..
luciii , yakında o nefese de haciz gelir merak etme sen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sol da olsak sağda olsak doğru yoldan şaşmıyalım adalet elbet birgün tecelli eder..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.