10 Temmuz 2015, 01:22
|
#250 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Hepimiz birden sevinemeyiz.
Hepimizin sevinemediği bir geceden daha merhaba. Nasılız? Heyecanlı. Listemizi yaptık.
Konya'sı, Antalya'sı, Çanakkale'si elendi derken, elimizde Eskişehir, İzmir-bu da şüpheli-, Kocaeli, Samsun kaldı. 81 ilden sonra durum budur, bunlardan da en garanti olanı yazılırsa ya İzmir ya da Samsun. Tek avantajları şehirler çok da uzak değil, ben böyle ''hııığğğaaa özledim'' diye koşa koşa gidebilirim hepsine, tamam koşmam da bir vasıtayla giderim. Adaletin yok dünya, şu Eskişehir garanti olsaydı ne olurdu? Neyse olsun, Samsun'u sevdi şu an, daha gitmeden arkadaş bile edindi. En azından bildiğimiz yer, şurdan şura diyoruz ve ailecek mutlu oluyoruz.
Bu hüznün arasında beni güldürmesini de biliyor, Arda Turan'ın transfer haberini duyunca, ben Arda çalım atınca çok zeki çocuk dediklerinde ODTÜ'de okuyor sanıyordum diyor. ÖSYM'nin bizi düşürdüğü son durum budur, güzel çalım atıyorsa ODTÜ'lü.
Bana geleyim mi? Yine havalimanı projesini kilitlediler bana, şirketin yarısı mesaj attı, sanırsın dünyayı kurtarıyorum. Neyse yaz sezonu İtalyan abilerimize bir ''hi'' deriz bol bol. Ondan sonra da kalıcı iş bakasım var, editörlükten, sürekli supervisor olarak bıdı bıdıyı yapman lazım laflarından sıkıldım, bir yandan KPSS'ye hazırlanasım var, ciddi ciddi iş hayatına acilen atılırsam yine dünyayı kurtaracakmışım gibi geliyor, öte yandan YDS'ye hazırlanasım var, 400 kelimelik bir sınava girdim geçen gün. Sınav güzeldi ama ''İngiliççe'' Bir de ne var biliyor musun? İşte o var olması gereken şey yok, heves. Hevesimin kırıldığı yerdeyim diye bir şehir olmalı, belki de böyle bir cafe açmalı. Hevesi kırılan gelmeli, sonra bütün bu kırıklar toplanıp darbe yapmalı, hede höde.
Bana ayrılığa iyi gelen bir şeyler önersinler, İbrahim Tatlıses açıp ''ayrılıktan yana kaç şarkı varsa, hepsini bu akşam çal benim için'' dinleyesim geliyor. Her yere Eskişehir yazıyorum, eeeey evren bir kere de duy beni be!
Tam bir günlük oldu bu işte, ilkokul günlüğüm kadar sakin, saf ve sabah uyandım, önce elimi yüzümü yıkadım tarzında. Yalnız az önce İbo'dan yaptığım şarkı alıntısı şu an dilime dolandı, aşk acısı çekmiyoruz ama ayrılıklar insana mahsus.
Hadi gidip sevinecek bir şeyler bulalım, en azından nefes alıyor olmanın kıymetini bilir gibi yapalım.
-hep bununla bitireceğim!-
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |