08 Temmuz 2015, 23:31
|
#131 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Film Tavsiyeleriniz
| Zeno Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Son zamanlarda izlediklerimden konuşmam gerekirse, The Lost Room
Filmi de var ama ben dizisini izlemeyi tercih ettim zaten birkaç bölümden oluşuyor yalnızca dizi.
Daha da iyisini yapabilirlerdi dedirtti ama yine de güzeldi tavsiye ederim. Nekromantik
İğrençliğin dibi. Benim gibi filmlerdeki her türlü berbatlığa katlanan birinin bile bazı sahnelere midesi kalkıyorsa gerçekten iğrenç ötesi bir filmdir. Niye önerdim? Evet güzel soru,olur da farklı bir film türü arayanlar olur,değişiklikten zarar gelmez. Filmin son sahnesi de ayrı olay. 50 First Dates
Sonunda izleyebildim bu filmi. Fena değildi. Romantik komedi,beğendim.Ne diyim artı olarak bu filme,millet bin tane yorum atmıştır zaten şimdiye.
Aklıma gelenler bunlar oldu son zamanlarda izlediklerimden,bi de daha da yazmaya üşendim zaten.
|
Nekromantik filmine bakayım dedim fotoğraflarla bile midem kalktı gerçekten iğrençmiş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. En yakın zamanda üşenmez yeni öneriler yazarsın inşallah : )))
+
Geçenlerde izlediğim ''Korku'' filmi sevenler için önerebilirim. Ben şahsen korkmadım ama gerildim başarılı bir yapım. Tüm serilerini izledim diğerleri daha iyidi bence ama bu da fena değil ;s3 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Filmden bir kaç kare; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |