Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2015, 11:59   #1741
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 30 Haziran 2015 09:44; Sessiz sakin kendi halinde hoşgelmiş profilime:p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 06 Temmuz 2015 18:02; hımmm forumda olmazsa olmazlardanız şu sıralar çok iyi anlaşıyoruz sevdiğim bi arkadaşım sıcakkanlı ve insanlara nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor benle uğraşmadan edemez:p sevilir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 03 Temmuz 2015 10:10; Forumdaki duruşu karakteri olsun örnek biri sevdiklerimden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 04 Temmuz 2015 07:28 ; hakan abim forumdaki duruşunu sevdiklerimden abidir sevilir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 03 Temmuz 2015 18:57; tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 05 Temmuz 2015 05:34; Beşiktaşlı olduğunu gördüm oyunlardan beşiktaşlılar hep bi adım öndedir bende hoşgeldiniz:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 30 Haziran 2015 16:00; beni takip etmeden yapamaz saçlarımı kıskanır sever bende onun gözlerini kıskanıyorum işte öyle çok sevdiklerimden Songülüm.
Estela 05 Temmuz 2015 20:56 ; canı sıkılmıştır nasıl ortalık karıştırabilirim düşüncesi ile profilime ayak basan şahsiyet tanımıyorum şahsen ve görmemezlikten geliyorum ne arıyosun sahi malzeme çıkmaz sana burdan :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 05 Temmuz 2015 17:53; Forumda takip ettiğim arkadaşlarımdan severim siyah beyaz en büyük beşiktaş Mehmet:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 07 Temmuz 2015 09:54; ziyaretçi tanımıyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver