Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2015, 00:52   #44
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Clash Of Clans

MoHaC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
... belediye binanı köyün en kenarına koy,ganimet dopolarını köyün merkezine koy ki saldıran ganimet alamasın...adam gelsin merkez binanı yıksın 12 saat koruma al
bide tüm binaları (merkez hariç) en son seviye ye gelene kadar merkezi geliştirme...mesela atıyorum altın deposunu geliştirmek için merkezi yükselt diyor yükseltme diğer binalarıda yükselt sonra merkezi yükselt...oyunun başında saldırı yapmak çok önemli,çok saldırı çok ganimet demek

yaptım ben onların hepsini.. hepsi en üst seviye oldu yeni bastım 7'ye şimdi kara iksir deposunu aldım,, araştırmaya goblini alcam yükseltince sağlam adamların kara iksirlerine doğru bırakıcam. ama sondam yok barbarımı alma mücadelesindeyim ben

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver