Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2015, 18:48   #17
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^

Eveeeet yaralan kedimiz iyileşti ben de gidip barınaktan aldım biraz yurtta gizli gizli kaldı sonra da bahççeye indirdim şuan bahçede ilgileniyorum yurdumuzun yemeklerine tabii şuanlık kendisi. Yuva ilanında bulundum Kayseri hayvanseverlerine ama kedime talip çıkmadı. Bu arada adı ÇİLLİ
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben gidene kadar bakacağım kendisine. 12 Temmuz'da eve gideceğim o zaman da Çilli'm Allah'a emanet. Maşallah deyin çok tatlı bir kediii
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ama sahipleenen yok. Biraz renginden Tekir olduğu için her yerde var milletin ilgisini çekmiyor bir de yarası hala var onun için isteyen pek yok. Halbuki şu yavrucağız istenmez mi ? Yarası ne olacak geçer zamanla. Sen ona yeter ki sevgiyle bak. Bilmiyorum insanlar cins kedi tutturmuşlar onlara talip. Pek muhtacların peşinde değiller.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Korkmayın korkmayın bu iyleşmiş hali. Çok daha kötüydü bacağı. 1 aya yakın veterinerde kaldı.

Tipe baak tipeeee

Sınava çok az kaldı ve benim enerji depom oldu kendisi. Keşke imkanım olsa da daha iyi bakabilseydim kendisine ama olsun biz çok iyi bir dost olduk maşallah.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver