Hem
röportaj ı yap hemde yorum yapma olurmu şimdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir... Bazı eski konular bende kapalı gözüktüğü için biraz geç yorum yaptım değerli dostum kusura bakma @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen yorumların en güzelini hakediyorsun.. biliyosun tatlı söz pek kullanmam ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
IRC aleminde sayılı adamlardan biridir sinan diğer bir çok yöneticiden daha farklı bir çizgisi var. Baktığımız zaman herkes te şu özellikler aranır mirc script uzmanı (coder) , webmaster yada helper bu alanlarda ön planda olmamasına rağmen bu konuda
uzman olan bir çok ekibi yönetmiş onlara yön vermiş biridir.
Kimse bilmez ama
IRCForumlarin da onun sayesinde bir çok kişinin önü açılmış üst yönetimde yer almıştır. Bu sadece
IF le sınırlı değil kendi bulunduğu
IRC sunucularında o kişilerinin önünü açmış belli noktalara gelmelerine vesile olmuştur. Buna bizzat şahit olmuş biri olarak banada çok kez arka planda kalma ön plana çık demiştir.
IRCForumları nın kurulmasına vesile olan bu kadar insanı buraya toplayan bi adam .. yaşayan efsane
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şuanda
IRC alemi eski havasında değil bu röportaj bundan 5 yıl önce yapılsaydı haketdiği değeri görürdü o zaman sinanla röportaj yapmak isteyen çok kişi vardı o hep geri çeviriyor du.. neyse,
Dostum herşey gönlünce olsun herşeyin en güzelini hakediyorsun.. i love nuclear
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.