Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2015, 13:22   #128
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mürekkep lekesi, kağıt kesiği dolu ellerim.

yani diyor ki, gelsen tam oluruz.*

ben baktım uzun zamandır yazmamışım, yazamamışım belki de yazmak istememişim hiçbir fikrim yok. Şöyle bir günlüğüme baktım da, Ankara'yı kazanmak için ne direnmişim be. Üniversiteyi ne kadar çok istemişim, o hâlde Denizli'nin belasını versin Allah. Bir hoca bu kadar sorunlu olamaz. (okulumun uzadığını bu vesileyle söyleyebilirim herhâlde.) İşin garibi kimse bana çalışmadın da yapamadın diyemiyor, hoca manyak. Sorun bizde değil onda çünkü. Çünkü ruh hastası olmak bunu gerektirir. Ömrüm boyunca unutmayacağım hocasın H.D

Neyse, derdini veren dermanını da verir demek istiyorum. İsyan ettikçe her şey daha kötüye gidiyor. Hadi onu geçtim de, bir şey kötüye gidince her şey niye kötüye gidiyor? Bunu kim çıkarmış arkadaş? Bu oyunu bozalım, bu işler böyle olmuyor çünkü.

insan bazen ne yapacağını bilemiyor, size de oluyor mu? seçim yapmak zorunda kalmak, bir şeylerde kararsız olmak ne kadar zormuş. Ben büyümek istemiyorum, büyüdükçe kirlenmesini geçtim zorlaşıyor be dünya. Daha okul telaşında olan ben, şimdi iş telaşı, daha önce yaz okulu telaşı, staj telaşı bilemiyorum. Ne yapmak istediğimi artık bende kestiremiyorum, kafam o kadar dolu ki, beynim kussun rahatlasın istiyorum. Hani mide de öyle oluyor ya, belki beyinde de işe yarar? kim bilir.

kime güveceksin? karar alırken kime güveneceksin? insan sadece kendini güvenince olmuyor, kime güveneceğini de bilmiyor. Deliriyor, belki sırf o yüzden deliliğe vuruyor herhalde.

pes etmek bana göre değil, bu hayatta hep savaştım, bazen yenildim. Yenilsem de pes etmedim hem demişler; ''savaş yenil, bir daha savaş, bir daha yenil. Hep yenil. ''
kafamın içinde susturamadığım sesler sussun istiyorum, huzurlu olmak istiyorum, huzur istiyorum. Amen.

kaybedilmiş davaların kadınıydım ben, kana batan bu kadehle dizlerimin üstüne çöküp ağlamaya aşinaydım ama bu farklıydı, bu sefer dibe vurmuştum, en dibe.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver