Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2015, 10:24   #1736
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

AsilGenc ; Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Hakan abi'yi severim olgun değerlidir kendisi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; İbrahim sevdiğim dostlarımdan aile boyu seviyorum onları:p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Hımmm beni çok takip ediyor heryerden sıkı takipçim ama bende onu takip ediyorum kalbi güzel meleğim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; cadolozun teki ya ne sevcem :p şaka şaka kıyarmıyım ben sana tatlı deli dolu onunda içi dışı bir şap diye söyler aklından geçenleri biz böyleyiz alooo:p
Identifika ; tanımıyorum
JkLMn tanımıyorum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Mehmet sevdiğim değer verdiğim değerli arkadaşım sevilir kendileri bazen delirtsede beni:p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanışmıyoruz forumda gördüklerimden
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ufuk baş belası .p severim kendilerini oda içi dışı bir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver