Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2015, 02:05   #5365
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cümlelerim içerisindeki hüzün kokan kelimeleri en iyi sen bilirsin. Sonrasında gelen bir kayboluş, onu arkasından kovalayan bir sessizlik.. Sonuç olarak ortaya çıkan bir çaresizlik.. Süregelen düşünceler işte kardeşim.. Neticelendiremedim, yalın-ız-lık mıdır, kırılganlık mıdır.. Öyle bir halet-i ruhiye içerisinde oluyorum ki, iç sesimden gelen feryatı dimağım algılamıyor.. Fark ediyorum eskisi gibi mütevazi zenginliğiyle gönülleri mest eden insan değilim artık. Kendi dünyama çekildim izliyorum her şeyi.. İzlemek güzeldir, oyuncuları ve şaklabanları..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duyuyorum oradan nereden geliyor adem bu tahayyül gücün diye. Oysa -ki seni sorgulamak gibi bir lüksüm olmadığını benden daha iyi sen biliyorsun abi, melankoli bulutları bazen böyle tepemde geziyor işte. Gözlerim bazen ufuklara dalıyor, neredesin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum. Haberin olsun. Düş timsali oldum çıktım işte.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], senin de sesini duyar gibi oluyorum güzel insan, ruhani bir bitkinlik var üzerimde evet. Belki de düşlerim devir daim yapıyor, ben buna ayak uyduramıyorum. Her şeyin içi dibi delik abi! ve buna, buna hiç bir şekilde engel olamıyorsun.. Belkide bünyemin kaldıramayacağı bazı şeyleri içselleştirdim sebebi bu. Özlendin abi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], seni unutmak mümkün mü kardeşim? Gördüğün gibi foruma yazarak; evanjelik telkinler veriyorum kendime, genetiği değiştirilmiş bir organizma olarak görünsem de oradan, değilim!

Nickler eklenerek daha da yazılabilir ama, bu yazdıklarım nicklere sadece alternatif bir iç döküş. Rahatladım. şimdi dağılın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver