Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Haziran 2015, 16:58   #37
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRC Scripting'e yeni baslayacaklara oneri/tavsiye

Z-Lined Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dediğim gibi yine mirc uyarlı birşey yapmışlar mirc son sürümleri çıktıkça diyerleri çöküş oluyor her ne kadar görüntü mörüntü bir ton şeyini değiştirsen dahil öyle en azından bana göre mirc'siz başka bir program düşünmek lazım + Serdar406 'nin yaptığı bu mirc biraz karışık bişey olmuş + diyer bizim kadar işletim sistemi iyi olmayan bilgisayarlar bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mircini kasabilir diye düşünüyorum.

Çok güzel yazmışsın Aramızda bi coder arkadaşımıza ben bir istekte bulundum.

İsteğim ise : bana ufaktan webten cekmeli veya ip adresini webten okutmalı cod öğretirmisin? çünkü bende burda yardımda bulunmak istedim. Fakat aldığım cevap ? : Para ver öğretelim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)
<< Oldu. nick isim misim vermicem.

Bende biliyorum Coder'lerin arasında rekabet olduğunu belki buraya yansımıyor pek fazla ama olup biteni hemen hemen biliyorum sonuçta içlerindeyim içinizdeyim.

Bilgin olması açısından söylüyorum, sana verdiğim linkteki mirc, mirc kodlarıyla yazılmadı. Sıfırdan farklı dil kullanılarak yazıldı.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Coder olan arkadaşlar toplanıp mirc yerine İrc'e entegral'i bir program yapmıyorlar? Mesala yabancı ülkede olan birisi php şeklinde birşey yapmış.

Buradaki sözüne istinaden o linki verdim. Performansını test etmedim.

Bunun dışında istek kodlar için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linki kullanabilirsin. Ücretsiz

i'm here sometimes

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet