|
Feragat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu söylediğine benzer projeler daha önce yapıldı. Serdar406 yaptı. İncelemek istesen Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bizim ülkemizde adam gibi bu işlerle uğraşan birkaç kişi dışında kimse yok. Öğrenme ve kendini geliştirme hevesi veya istikrarı yok. Çoğu kişi "Emekli oldum veya bizden geçti" havalarında. Bu işlerle uğraştığını zannedenler, mIRC Scripting 'i kötülüyorlar üstelik, sanki çok bir şey biliyorlar gibi.
Kaç tane geliştirici var ki ? Farklı şeyler denemeye cesaret edebilen kaç kişi var? Herkes hava cıva, gösteriş peşinde.
Bu yüzden birleşme yada ekip çalışması gibi bir durum söz konusu olamaz, daha doğrusu bu kafayla gittikleri müddetçe bizimkilerden bir halt olmaz.
|
Dediğim gibi yine mirc uyarlı birşey yapmışlar mirc son sürümleri çıktıkça diyerleri çöküş oluyor her ne kadar görüntü mörüntü bir ton şeyini değiştirsen dahil öyle en azından bana göre mirc'siz başka bir program düşünmek lazım + Serdar406 'nin yaptığı bu mirc biraz karışık bişey olmuş + diyer bizim kadar işletim sistemi iyi olmayan bilgisayarlar bu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mircini kasabilir diye düşünüyorum.
Çok güzel yazmışsın Aramızda bi coder arkadaşımıza ben bir istekte bulundum.
İsteğim ise : bana ufaktan webten cekmeli veya ip adresini webten okutmalı cod öğretirmisin? çünkü bende burda yardımda bulunmak istedim.
Fakat aldığım cevap ? : Para ver öğretelim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) << Oldu. nick isim misim vermicem.
Bende biliyorum Coder'lerin arasında rekabet olduğunu belki buraya yansımıyor pek fazla ama olup biteni hemen hemen biliyorum sonuçta içlerindeyim içinizdeyim.