Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2015, 15:25   #1733
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: aciksozlu uyeler denilince aklan gelen ilklerden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: tanimiyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: adam ya, siz adam kelimesinden ne anliyorsaniz bela bizzat o iste.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: tanismiyoruz, fakat forum icerisinde sergiledigi tavir ve tutumlari begeniyorum. kendini bilen, seviyeli ve bir o kadar da naif uyemiz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: bol sohbet, bol kahkaha, bol fikir, ekstralar ve buna karsilik; sifir ego, sifir kapris. butun bunlar esittir cansu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: melodram ve narçiçeği'nden olusan grubun son uyesi ve ayni zamanda forumun sevilen ismi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: gercek manada oturmus bir profil, saglam bir karakter. kisilige onem veren, bunu yorumlariyla da destekleyen ve dogrularindan taviz vermeyen bir isim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: evet tanimiyorum, o da beni tanimiyor ama zaten bunlarin bir onemi de yok cunku bizim ortak ilgi alanimiz besiktas, gerisi hikaye ahah. arkadas canlisi, civil civil bir uyemiz efendim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet