|
Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Algılama konusunda problemlerin var sanırım senin, benim yazdıklarımla senin yazdığının mantığı nedir lütfen izah eder misin ? 7 Haziranda yapılacak seçimlerde neden, niçin, hangi amaçla oy kullanacağını bilmeyecek kadar zekası olmayanlar için söylenmiş bir söz o. Senin söylediğine karşılık bu kadar zekasız insan olduğu için yıllardır iktidarda bu parti.
|
esasen algi, toplumsal olan herseyde ozellikle dikkat ettigim bir konu, keza yazdigin cümlenin nasil algilanacagi konusunda bence senin biraz daha dusunmen gerek, oyle saniyorum herkes benimle hemfikirdir. tabii insaniz, dogru olabilir belki ben yanlis anladim fakat bunun uzerine kurdugun "bu kadar zekasiz" insan cumlenle benim tezimi yine dogrulamis oluyorsun, ki bunu istemedigine eminim. "-" bu ulkede her insanin temsil hakki vardir, nasil ki yeri geldiginde fikir ve dusunce ozgurluklerinden dem vuruyorsun, ayni sekilde her insan da kendi gorus ve secimi dogrultusunda diledigi partiye oy verebilir, seninle zit goruslerde diye kimseyi zeka yoksunu addetmek yalnizca senin olmadigi gibi, kimsenin haddine degil. bunu kimseye mantik cercevesinde aciklayamazsin. diliyorum bu izah yeterli olmustur sevgili run.