10 Haziran 2015, 23:06
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Futbol “delisi” Bir Adamla Nasıl Yaşanır?
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ahaha maç sırasında burada konulara yazdığım şekilde konuşursam bırak maçı, lig biter ruhumuz duymaz. Küfür bile sayılamayacak küfürler ya, şahsa küfür asla yok, gidin anlamında küfürler var, cinsiyetler asla karışmıyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ha ama maçtan sonra uzun uzun konuşabilirim onda sıkıntı yok, tek sıkıntı konuşup bundan para kazanamıyor olmam. Gel bir gün maç izle benle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], çok eğlenirsin, hatta Fenerbahçe Galatasaray maçı izleyelim, çok iyi fikir, sonra birlikte ulusa sesleniriz.
Not: Bir de bakmışsın ben dümdüz gidiyorum, Ankara'nın dolmuşçularından özel eğitimliymişim. | Evet Biraz uzun Yazdıgın Aşikar Demek Uzunda Anlatırsın Bunda Anlaşalım .
Birde El Kol hareketleri ''Abi Nasıl Kaçar o gol Ya '' Yo yo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz Belgesel İzlesek Daha dingin bir Ruh Haline Sahip Oluruz Futbol Bizi Bozar (mı) Bilemedim : D
Hayır Düşünüyorum Seninle Gs Fb Maçı Farklı Trübünlerde Aynı Amaçta Bulunan İki Ankara'lı Karşı Trübünden Sesim gelirmi Bilmem Ama Ben Bir Fenerbahçeliyim ! :p
Davetin İçin Çok Teşekkürler Çok İncesin .
edit: Dolmuş Olayına Hiç Girmiyorum Sanmam Ya Okadar da değil yok yok Yapamazsın Onlar Çekirdekten Yetişme : D
o Değilde Çok Güldüm Yüzümdeki Oluşacak Çizgilerden Sen Sorumlusun :/ |
| |