10 Haziran 2015, 16:58
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Futbol “delisi” Bir Adamla Nasıl Yaşanır?
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Yalnız Beşiktaşlıyla da yaşamak zor, hani umutlandırıp utandıran bir yapısı olduğundan şiddetli geçimsizliğe neden olur. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şöyle rakibin attığı gole ''ofsayt lan o, kör müsün hakem!'' diye bağıracağım bir adamla çok da güzel yaşarım. Yemek yapmam, dizi izlemem, maç günleri köfte ekmek yeriz, diğer günler peynir ekmek. Chelsea'nin maçlarını izlemek istediğimde, kırdıracaksın bana o Azpi'nin ağzını gülemeyecek bir daha falan desin mesela. Maçlardan sonra gerizekalı spor programlarını izleyip ''haaydaaaa'' diyelim. Ee şimdi futbol delisi bir kadınla nasıl yaşanır diye sorayım ben? Spora ilgimi futbolla sınırlandırmıyorum tabii, istersen sabah 4'te NBA maçı da izleriz ama sakallarını kestin diye Harden'ı kıskanmak yok derim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gidiyorum ben ya, bir efkar bastı. | Futbol delisi Kadınla yaşamak diye değiştiresim geldi başlığı.
- Küfür de edermisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maç izlerken hani fanatik halleri o yüzden sordum : D |
| |