Cevap: Davutoğlu İstifa Etti!
yerel seçimlerde genel olarak partiye oy veriliyor eğer aksi olsa istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde belediye başkanları değişirdi örnek olarak chp izmirde sizi belediye başkanı adayı gösterse emin olun kazanırsınız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama azda olsa değişir oylar ben şahsen chp nin yüzde 28 lerde oy alacağını tahmin etmiştim hatta yüzde 30 alır diyenlerde olmuştu. ben erken seçimden yanayım ve sizin gibi düşünmüyorum umarım bahçeli kabul etmez ama prosüdür gereği ak parti 3 partiyede gider ve hayır cevabı alırsa dediğiniz gibi seçmene ben kurmak istedim ama kabul etmediler. erken seçimde mhp den ak pariye oy kayacağına inaniyorum. aslında 3 partinin istediği akpartinin iktidardan düşmesiydi ve verilen vaadlerde birbirine yakındı o zaman chp mhp hdp birleşmesi lazım verdiği vaadleri yerine getirmesi lazım ama 3 partinin birleşmeside mümkün görünmüyor ama siyaset bu hiç belli olmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mhp hdp nin içinde olduğu bir hükemette kabul etmez oy kaybedeceğini bilir chp ak parti birleşmeye yanışmaz chp seçmeni kızdırır chp hdp kuramıyor dışardan mhp destek vermez birinci seçenek mhp chp birleşir hdp dışarıdan detekler ikinci seçenek ak parti mhp birleşir bakalım ne olcak. akparti mhp birleşmesinden çok bahsediliyor. koalisyon iyi bir şey olmadığını geçmişte gördük.
__________________ Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın... |