08 Haziran 2015, 15:15
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Nice mutlu yıllara bal çiçeğim, NarÇiçeği.
Bu seneler neden bu kadar hızlı, buna bir çözüm bulmamız lazım. Her geçen yıl daha çok anı biriktirmemiz güzel ama bu yaşımızın alıp başını gitmesi ne olacak? Tabii ki hiçbir şey, daha çok genciz biz.
Senelerdir buralarda değişmeyen tek şeyin biz olduğumuz gerçeğiyle bugün bir kez daha mutlu olabiliriz, kaç yaşı beraber atlattık? Kaç kez beraber büyüdük, artık sayamıyoruz bile. Sayamadıkça kelimelerim tükenmeye başlıyor; çünkü senin gibi bir güzelliği, bir dostu nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum, tekrara düşüyorum belki ama bu hala her şeyin ilk günkü gibi olmasından ötürüdür. Hem biz düşerken de beraberdik öyle değil mi? Şimdi ben biraz daha toparlayayım, hepten gitti aklım.
Canım Narçom, içindeki sevginin her insanı kucaklayacak kadar büyük oluşu, sadece insana değil her canlıya karşı merhametinin dünyayı milyon kez dolaşacak kapasiteye sahip olması, kızgınlığının bir kelebeğin ömrü kadar bile sürmeyişi, karşındakinin sadece insan olduğu için bile bir şansı hak ettiğine inanışın ve herkesi ne olursa olsun dinlemeye çalışmanla benim gözümde dünyadaki barışa elçi olabilecek insanların başında geliyorsun. Bunları bu yaşına kadar muhafaza etmiş olduğun için, bunları kaybetmeden ilerleyeceğin yaşların olsun dememe gerek bile yok. Senin içinin, dışının, aklının güzelliği gibi yaşların olacağına eminim, bu yaşın da sana emek verdiğin her şeyi getirecektir.
Şimdi en toparlanmış evreye geliyorum, sen iyi ki varsın, bu cümleyi bana ağzımdan taşa taşa söyletebildiğin için iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun, bal çiçeğim-bal böceğinden esinlendim sanırım- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m.
Bundan sonrası neydi peki?
Evet, kalp kalp kalp.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |