Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2015, 23:34   #48
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği: 7 Haziran Seçimleri

BeratEymen Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
chp den mhp ye hayatta oy kaymaz aynı şekilde mhp den chp yede oy kaymaz ak parti doğudan çok oy kaybetti zaten bu seçimde kilit nokta hdp di barajı aştı aşmasaydı çok güzel olurduda olmadı işte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ülkemiz için hayırlısı olsun

AKP zaten dogudan oy aliyordu kabul ettiniz sonucta
zaten ben suna inaniyorum eger bi parti ben iktidarim tek basina diyorsa %80 lerde bi oy almasi lazim bu x y z partisi fsrketmez %50 ve ona yakin partiler bu %100 basari degildir su bir gercek eger dogulularin %100 u kendi partilerine oy verseydi %20 hatta 25 olurdu akp ise %20 lerde olurdu hani kayma olmaz diyorsun ya chp mhp de chp ve mhp yi destekleyenler kemik kadrodur
oylar hep ayni cikar artabilir ama azalmaz ama bknz akp destekcileri kendi partilerine gitti ve bu saatten sonra o vermeyenlerde vercek diger secimlerde misal suan erken secim olsa dusunemiyorum;D iyi forumlar

fatal Nickli Üyeden Alıntı
Görende sanacak ki, dağdaki terörist ve İmralı'da ki Öcalan'la aynı masaya oturup anlaşma yapan CHP ve MHP
AKP'li arkadaşlar, anında milliyetçi kesildi bakıyorumda. Hani siz miliyetçiliği ayaklar altına almıştınız, Kürtçe Kuran'ı elinizde sallaya sallaya miting yapmıştınız? Ne oldu? Çok sevdiğiniz kürt kardeşleriniz kazık mı attı?
DDDDDD

Hala diyo ki, CHP'den HDP'ye giden oylar.. Ulan 81 ilde AKP oy kaybetti, MHP az da olsa tüm illerde artışta. CHP geçen seçimlerle eşdeğer orana sahip. Kimin oyları gitmiş HDP'ye? Bok atacak yer arıyosanız dönün de kendinize bakın.

Aynen

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver