Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2015, 23:01   #43
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği: 7 Haziran Seçimleri

Şşşş Sneijder bir şey diyecek: ''Ağlama Tayyip ağlama.''
Sabah giderken Akp 38, CHP %27, MHP %16, HDP %12 diyordum, Akp ile CHP arasındaki %2'lik farkı çalınan oylara bağlarsak, önce bir kendimi tebrik edeyim, bu ülkeye benim gibi doğru tahmin eden araştırmacılar lazım, şaka şaka ahah. Tabii öncelikle Selahattin Demirtaş'ı tebrik ediyorum, bugün hala Kürt ve terörizm üzerinden yürüyenlere en güzel cevaptır bu, dağdan inip meclise gelip haklarını herkesin savunduğu gibi savunmaları mı rahatsız ediyor insanları? Mecliste istememek demek, dağda savaşmak demek, o zaman bazılarının diline dolayıp prim yapmaya çalıştığı askerlerimiz demek. Ne yapsınlar daha? Demokrasi bunu gerektiriyor, önce ona buna hain diyerek insanları etiketlemeyin. 81 ilde oyunu arttıran tek parti HDP, 81 ilde oyunu düşüren tek parti AKP. Bu demek oluyor ki, AKP hiçbir şey kazanamadı. Koalisyona gelince, CHP ve HDP'den olmayacağına ilişkin açıklama geldi ama ben AKP'yi bugüne taşıyan en büyük destekçilerinden biri olan MHP'nin koalisyona gidebilme ihtimalini düşünüyorum. İşte o zaman hepten çekilmez bir ülke oluruz da, onları ilerleyen günlerde düşünürüz. Sandığa gidenlerin sayısının arttığını, yeni oy kullananları düşününce oy oranına göre CHP'den HDP'ye değil, ''Kürt sorunu yoktur'' diyen AKP'den Doğu'da HDP'ye oylarının kaydığını görebiliriz, bu da etkili olmuştur. Ha CHP'den de kaymıştır illa ki. Koalisyon oluşturulamazsa erken seçim olursa da, AKP hepten yerlere düşsün de, bitsin gitsin artık. Sandıkları bu saate kadar koruyan, ben dönerken hala sandıkların başında olan herkese de teşekkür etmek lazım. CHP ve HDP bu seçimde aldıkları önlemlerle demokrasiyi getirse de, ülkede bir seçimin bile hilesiz geçmiyor olması içler acısı. Bu saatlerde Tayyip'in konuşmalarını dinlediğimiz günleri düşünüyorum da, küçük çaplı bir zaferdir bu, hoş biz Ahmet'i dinlerdik, Tayyip balkona da çıkmazdı herhalde.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver