Cevap: eski konuları okumak
| CarTaL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tanımaman gayet normal Beston kendi nickimle kayıt olmadım çünkü, sebebi eski ve çok uzun yıllar süren bir aşk hikayesi diyelim (buralardaysa iletişimimiz olmasın yeniden diye) evet eskilerden Umut un yazılarına denk geldim ...Eski günler başkaydı hesaplarınızı görmek bile o günlere götürdü beni ... İyi ki yaşamışız o günleri .. Sağlıcakla Kal
| Evet o günler asla unutulmaz şuna ki sohbet sitelerinde o ortamların olduğuna inanmıyorum çünkü Türkiye de sohbet kültürü farklı bir hal almaya başladı.. Bende seni burda gördüğüme sevindim farklı konularda Görüşmek ümidiyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Aynen öyle fero, YAŞ ilerliyor olgunlaşıyorsunuz hayata bakış açın olsun artık bir çok konuda fikirlerinde Değişiyor.
Bu yazıyı forum var oldukça bizden sonra kaç kişi okuyup yorumlayacak onuda zaman gösterecek.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |