Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Haziran 2015, 09:57   #10
BoRaN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 100 YILLIK KİN

SeytaninOrkestrasi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BeratEymen sizin bu hırsız seviciliğiniz bi gün gelecek RTE'nin her sıkıştığında inkar etmesi gibi olacak. Gün gelecek AKP'ye ben oy vermedim ki diyeceksiniz.

hayırdır darbe mi yapacaksınız? benim dedem adnan mendere oy verdiğini inkar etmedi benim babam turgut özala oy vermediğini inkar etmedi bende erdoğana oy vermediğimi inkar etmem siz bu ülkede chp nin iktidara geleceğinimi sanyosunuz millet chp yi tarihe gömdü bunu artık kabullenin benin 7 kuşak torunum bile chp nin iktidarını göremez. 5 ağaç için bu ülkeyi nasıl karıştırdığınızı nasıl zarara uğrattığınızı unutmadık mısırda sisi darbe yaparken neden sesinizi çıkarmadığınız suriyede anne karnındaki çocuklar ölürken neden sesinizi çıkarmadınız filistinli müslüman çocuklar ölürken neden sesinizi çıkarmadınız dersimli kemal neden esadı tutuyor aynı ırktan olduğu için olmasın? erdoğan dini istismar ediyormuş hayırdır chp islamı başının üstündemi tutuyor. israil filistinde soykırım yapıyor BM lerin sesi çıkmıyor ama mit tırları için anında toplanıyor neden? can dündar ülkesini satıyor kahraman ilan ediyorsunuz aydının doğanın uşaklığını yapıyor aydının doğanın kuyruk acısı var onu anladıkda sizinkini anlayamadım. darbeye karşı olduklarını söyleyecekler ama darbe yapan sisi yi destekleyeceksin değerli arkadaşım bu chp varya bütün darbelerin ya fillen içindedir yada fikren içindedir. sana bir tüyo vereyim oyunuzu hdp ye verin eğer hdp barajı aşamazsa erdoğan gerçekden çok güçlü çıkar bu seçimlerde benden demesi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dersimli kemal içinde abbas yolcu diyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver