Cevap: Tehdidi bırak, bu 20 soruya yanıt ver!
Gerçek haberleri okumaya okumaya, ayar çekilmiş iktidar yalakası gazeteleri okuya okuya bu hale geldiler işte. Merak ediyordum bu inkar edilen silah olayını, kabul ettiğinde ne tepki verecek seçmeni diye, nesini merak ediyorsam, tabii ki bunu da görmezden geleceklerdi, daha öncekilere uydurdukları kılıfları buna da uyduracaklardı, tabii bir bildiği vardır Tayyip'in, yalan da söyler, halkı da kandırır, zaten kim gelse kandıracak. İnsanların ölümüne yataklık eder, amaaan kim olsa edecek. Mısır'da insanlar ölünce kendi halkına zulmeden iktidar meşruiyetini kaybetmiştir der ama kendi ülkesinde insanlar öldüğünde ''emri ben verdim'' der, alkışlanır ama zaten kim olsa emir verecekti değil mi? IŞİD'e her türlü yardımı yapıp, desteği verip, korkularından sesini çıkaramıyorlar ama meydanlara geldi mi atıp tutuyorlar, olsun zaten kim olsa atıp tutacak değil mi? Bu milleti ne aklar, IŞİD ülkeye girip tarasa bizi aklar diyeceğim ama yok, sonuçta tarananlar Alevi olur, Kürt olur, o zaman sorun yok çünkü kim olsa taratacak değil mi? Bir de yeni moda çıktı ''vatan haini modası'' Tayyip çıkardı, kendinden olmayan herkes vatan haini oldu, yanlışını yüzüne vuran herkes terörist oldu, iyi de bunların hepsini yapan Tayyip ve adamlarıysa eğer en büyük vatan haini de odur aman boşver, zaten kim başa gelse vatan haini olacak değil mi? Tayyip evlerine silah gönderip, birbirinizi vurun dese, bir bildiği var, amaan kim gelse vur diyecek zaten diye sıkacaklar kafalarına, o derece. Tayyip'i vatan hainliğinden ötürü IŞİD'in yanına sürmek lazım aslında, onlar kendi aralarında halletsinler.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |