Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2015, 13:35   #61
ѺTªLºÑË
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ : Ali Osman YılmaZ
MESLEGINIZ: Serbest Meslek Anadolu Büfe
BURCUNUZ: OğlaK
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Kuran-i Kerim Dili Olan Arapça
PARFUMUNUZUN MARKASI: Delikanlı Adam Sabun Kokar Ter Kokar
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Zeki İnsan Olmanın Ktü Tarafi Salak İnsanlar Tarafından Deli Sanılmaktır [Bu Tip iNsanlara Gülerim]

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Ailemle
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Ünlü Demeyelimde Hz. Muhammed Mustafa [S.A.V.] Efendimizle
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: iSlam Dininde Uğur Diye Bir Şey Yok Hayır Vardır
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Hınzır Yani Domuz
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Bana Genelde Mehmet Ali Derler Zaten Deha İmkansızda Mümkünü Görebilmek Demektir Gemilerin Karadanda Yüzebileceğini Sezmek Mehmetlerden Birini Fatih Yapar [Göbek Adım FatiH]
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin : Yalan Söylemedim
b-Elhamdülüllah Müslüman Olduğum icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben Bir Müslümanım Çok Şükür
d-Kimse.....Siyaset.....konusunda elime su dökemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Çok Tv İzlemem Bir Programın Yada Filmin Başına Bakmam Yeterlidir
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Çantam Yok Cüzdanım Var Ondada Ehliyet Ve Nufus Czdanım Vardir
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Hangi Aşk Bildiğim Tek AşK ALLAH Aşkı Sorgundan Kırıkkale iL Sınırına Kadar ALLAH ALLAH Diyerek Yürüdüm Yola 50 Metre Uzak Polis Jandarma Çevirmesin Diye
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Su

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Şımarmam
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: İçinde ALLAHA İsyaN Olan Şirk Olan Bir Şarkı
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Domuz Hınzır Şirk Koşan Gayıptan Haber Veren İnsanlar
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Şirke Girmiş Gayiptan Haber Veren İNsan Tipleri
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Camilerdi Ama Kovalandım Hakir Görüldüm Tek Başıma Kılıyorum
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Gülümserim
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Gaybı Ve Kaderi İnkar Edenlere Patlatirdim
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Hangi Birini Anlatayımki Bir Çok Olay Yaşadımki

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Yüzüne Dahi Tükürmezdim Bir Kere Kaşlarimi Çatardım Utandırırdım

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Hiç Doğum Gunum Olmadi Dinimizde Kutlama Diye Bişi Yoktur
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: ALLAH'a Ve Peygamberimize Olan Sadaakatim Ve İmanım

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: ALLAH'a Şirk Koşan İnsanların
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Bana Arkadaşını Söle Sana Kim Olduğunu Söyleyim Ama İnsan Bazen YanılaBilio
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Beni İgilendirmeyen Bir Konu O Onunla Onun Arasında

FORUM ARACILIGIYKurallara Uyulmayi V.b.
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Forum Eski Forum Gibi Saniodum Çok Değişmiş Şeriat Gelmiş Gibi Foruma

Buda Microsfotun Sorusuydu ; Hayatta Övündüğünüz Ve Sevindiğiniz Şey : Cevap : Övüncüm ALLAH Sevincim YARESURUL ALLAH BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Bilgi Edinme
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Daha Yeni Başlıyoruz GöreceğiZ

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Kuran-i Kerim Ayet Hadisleri Sevgiyi Saygiyi İslam Coğrafyasını V.b.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver