Cevap: Haftanın Polemiği: 7 Haziran Seçimleri
Bir müddet birbirimize Saygımızı Gosteriyoruz yazılarda daha sonra Karşılıklı suçlamalar geliyor , osuçlamalardan sonra bakıyorsunki ikili tartışmaya donuyor arkasına mod. gelip yazıları siliyor yazısı silinen sinirlenip Ya konudan kaçıyor yada mod. ,la tartışmaya giriyor Arkasına Konu kitleniyor. Özgür düşüncelerimizi paylaşırken bu düşünceler bazılarına igne gibi batıyor Parti ismi vermek istemiyorum O konuyada girmiyorum, evet 1 gün sonra kapanır dedim ama kapanmamış Ne güzel KArşılıklı tartışmayı ogrendik sanırım.
Seçime gelecek olursak Akp Bu seçimde oy Yüzdesini Çok fazla düşürdü. Her seçimde bagımsız adaylarla seçime Giren hdpKazandıkları milletvekilleri ile Mecliste partı kuruyorlardı ama Şimdi baktıgımızda Direk parti ismi ile Seçime giriyorlar Ne güzel En dimi. Doguyu komple alacaklarını Düşünüyorum %10 barajını aşıp Onlarda meclise girecek buna eminim. Mhp Ve Chp zihniyetleri aynı devam ediyor ve oyları yerinde sayıyor ilerleme kat ettigini gormedim Belirli bir tabanları var bu tabanları aşamıyorlar o yuzden Hdp`nin Barajı aşmasını istiyen çok en azından Tek Başlarına iktidar olamazlar. Bende laf çok Berber oldugumdan dolayı her türlü insan geliyor yanıma burada yazılamıyacak tartışma çıkaracak kelimelerden kaçtıgım için bu kadar yazabildim.
iki sorum Var sizler cevpa verirseniz sevinirim.
1- Türkeşin oglunun Akp`de Ne işin var?
2- Askerlerimizin canını alan pusu kurup onları şehit eden Bir Pkk militanını Akpde ne işi var? (ismini hatırlayamadım birinin kardeşiydi bu şahıs) |