@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Böyle Bir Kod Yapılmıştı Ama Bir Hata Sonucu Arşivim Silindi Bu Yüzden Yardım İstedim.Dediğiniz Gibi Araştırma Yapılsa ve Uğraşılsa Aslında Yapılabilir.Ama Bazı İnsanlar Vardır ki Bazı Konulara Yetenekleri Yoktur...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zamanında Yapılan O Kod Sistemini Tekrar Paylaşma İmkanın Var Mı?
|
Ku|L| Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Calisan Kod Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yani en azindan bende.
Kusura bakmayin düsünmede iyi ama pratikde calismayan bir "goto" eventine denk geldim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tesekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam, bilgilendirme icin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:notice:*:*:{
if %isim && $nick == ChanServ {
if ($+(*,%isim,*) iswm $1-) { msg %isim Kanala Girebilmeniz icin Özelime !GIRIS %gecicikod yaziniz. | unset %isim }
elseif (*tanima uyan kayit bulunamadi* iswm $1-) { msg %isim Siz bu Kanala girmeye Yetkili degilsiniz. | unset %isim }
}
}
on *:text:*:?:{
if $1 == !giris {
if $2 == %gecicikod { msg $nick Kodu Basariyla girdiniz | sajoin $nick #yönetim }
if $2 != %gecicikod { msg $nick Kodu dogru girdiginizden lütfen emin olun, Kodu tekrar almak icin !yenile yazmaniz yeterlidir Özelime }
}
if $1 == !yenile { set -u5 %isim $nick | cs access #yönetim list $nick }
}
on *:join:#yönetim:{
if $read(muafnick.txt,w,$nick) { halt }
set -e %isim $nick
cs access # list $nick
sapart $nick #
set %gecicikod $rand(A,Z) $+ $rand(1000,9999)
} |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Paylaşımın İçin Teşekkürler En Yakın Süre de Deneyecem Şuan İçin Müsait Değilim.
Yine de Ellerine Sağlık...