Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2015, 12:26   #17
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu’na kötü haber

Türk milletinde büyük bir aşağılık kompleksi var özellikle muhafazakar kesimde daha fazla var. Neden biz gerideyiz, neden bizim de olmasın gibi anlamsız sorular ve buna cevaben yapılan anlamsız harcamalar. Hep mağduru oynamalar, hep aglak tonda konuşmalar. Bugün Türkiye askeri harcamada dünyada ilk 10 içinde ama aksi tarafında eğitim harcamasında OECD ülkeleri içerisinde en sonlarda. Neden ? Çünkü biliyorlar ki partizan nesil yetiştirmek için paraya ihtiyaç yok, bunlara bir iki Kuran de, karşı tarafı dini ile vur sonra gel "biz çok doğruyuz bık bık bık" RTEnin bu ülkede işlemediği nefret suçu kalmadı. Halkı iç savaşa teşvikten, bir etnik unsuru hedef göstermeye kadar hepsini yaptı ama hala hak aşıkları "ama o müslüman" diye savunuyor. Yahu ne müslümanı ? İŞİD için deniyor ya "gerçek İslam bu değil" aynısı RTE ve avanesi için söylenmesi lazım. Din sömürüsü almış yürümüş ama aksi tarafta hırsızlık, yolsuzluk ve kat'i suretle yasaklanan kul hakkı almış başını gitmiş. Allah bana neyle gelirsen gel kul hakkı ile gelmedi diyor peki RTE ve güruhu ve hatta Cemaat ne yapıyor ? Ellerine geçtikleri ilk anda rant, kul hakkı, yolsuzluk ve hırsızlığı yapmaktan utanmıyor ama evet en müslüman en süper müslüman bunlar. Ne olacak bir ölü evinde RTE Kuran okusun, İslamcı bütün yerlerde yayınlansın çok güzel ya. Tayyip ve güruhu nefret ve pislik saçıyorlar ortalığa.

Kardeşim biz vergi mükellefiyiz ve devletin çarkı vatandaşın vergisi ile dönmekte. O verginin amacı bu topraklar üzerinde daha refah bir hayat yaşamak. Bu iki boyutlu bir şey devlet ve vatandaşın görevleri vardır ve bu iki taraf da görevlerini doğru şekilde yaparsa mutlu ve rahat bir toplum oluşur. Bugün AKP bunu yaptı şunu yaptı deniyor ama zaten bunlar olması gerekenler. 1950den veri muhafazakar hatta koyu muhafazakar partiler hep iktidarda oldu neden yapılmadı suçu ona atın. Tayyipin CHP ile ilgili verdiği en yeni örnek 1930lar. Yok daha yenisi cidden yok çünkü o tarihlerden sonra zaten CHP ya hükümet ortağı ya da muhalefet. Atatürk, Cumhuriyetin bebeklik yıllarında demiryolunun önemini her fırsatta belirtmiş, bilim ve sanayinin gelişimini çok çok önemsemiş hatta buna yönelik bir çok ıslahat yapılmış ama sanki bunlar hiç yokmuş gibi sanki ilk kez AKP yapıyormuş gibi davranılıyor. AKP veya herhangi bir hükümet vergimizi aldığı sürece demiryolu da yapacak eğitime de harcayacak bunu yapmak zorunda. Şunu sanki çok matah bir şeymiş gibi göklere çıkarmayın ya. Bunu yapmayan zaten sizdiniz. O muhafazakar güruha gidin deyin neden yapmadınız diye. Hoş yaptık dedikleri şeylerin hemen hepsi daha yapılmamış şeyler. Örneğin Yerli uçak diyor daha uçağın koltuğu yapıldı ve utanmadan onun lansmanını yaptılar^^ İlk yerli aşı diyorlar, ilk yerli aşı Balkan Savaşları döneminde yapılmıştı. Hepsine tek tek baksak bir çoğunun ilk ve AKP döneminde yapılmadığını görürüz. Son olarak, Bakanlık bütçelerine bakın, bakanların ve müsteşarların yaptığı harcamalara bakın, milletvekillerinin maaşlarına bakın bir de öğretmen maaşlarına ve koşullarına bakın. Eğitim çökmüş, bilimin zaten adı geçmiyor, toplum cehaletten ölecek ama hala bak yol yaptık bak uçağın koltuğunu yaptık^^ İşin ekonomik boyutuna hiç girmiyorum zaten onu AKP gidince göreceğiz nasıl korkunç bir vaziyette olduğunu. Yandaşlar diyor ya bu CHP gelirse kasayı boşaltacaklar diye şuan kasa boş, bomboş. O yüzdendir ki petrol her gün düşmesine rağmen biz zam yapıyoruz, o yüzdendir ki ÖTV zammı yapılıyor, o sebeple elektrik, su, dogalgaz zammı yapılıyor. 8 Haziranın kurtuluş günü olmasını umuyorum ama bu ülke şartlarında çok zor. Bu kafa ile olması imkansız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver