@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve laiklere, sosyal demokrat ve ezgin halklara saygılarımla söze başlarken,
forum siyasetinde jübile yapmış biri olarak, tanıdık bir dostunuzun düşüncelerine kulak verin derim;
İcraat (Yol,hastane,havalimanı yapımı) diye bahsedilen ve oy verme sebebiyetleriniz, şuan yüzde 0,5 bile oy alamayan Komunist parti veya, Saadet parti iktidarında bile mecburiyetle yapılacaktır ki, gelişmekte olan ülkelerden biriyiz, zaruridir bu gibi yapıtlar.
Hastane ve ekmek kuyruklarının bitimi(1977 ecevit dönemini örneklemesi)
Yahu 50 yıl geçmiş aradan, arkadaşlar neyin derdindeler?
Hangi sol parti 77'den sonra iktidara tek başına geldi de, parti politikalarını uygulayabildi. Siz de biliyorsunuz ki halk hakça eşitçe bölüşecektir sol iktidarlarda. Tüm kaygınız ve idealiniz ihalelerden rant ve kar elde etmek, ceplerinizi doldurma.
O kadar çok açığınız ve yanlışınız var ki,
Daha kaç başlık açılabilir bilemiyorum, uzatadabilirim.
Ama KK alevi, Ben ona oy vermem, hiç olmazsa öbürünün dini kitabı var.
Yahu din sevgisi kitap gösterisiyle(el de sallanmaya başladı) halka hakça eşit dağıtım yapacağına evlerinize doldurdunuz kasaları yeşilleri, saraylarda oturdunuz üstüne altından klozetlerin, bu neyin dini ya
Sentetik haşhaşilik vesselam. Şöyle bir baktığımda Nasıl bir zevk düşkünlüğüymüş diyorum kendimce..
Arkadaşlar, bakın.
Yıl 2015, özgürlükleri artıracağınıza adaleti sağlayacagınıza, Kürtü-Türkü yakınlaştırıp sorunları çözeceğinize, açı doyurup, istihdamı artırıp sanayileşip ithalatı azaltıp, ihracata yöneleceğinize yanlış konulardan tartışıyorlar,
Projeye yakın bakacak, analiz edeceksin, özgürlüğe gideceksin. Anadile özgürlük, Eşcinsellere özgürlük, Kadına özgürlük, mezheplere, ırklara özgürlük,
Biz böyle bir ülke hayal ediyoruz, Siz de edin, sığ ve katı olmayın... ve ne olursa olsun şükredin. Önce inandığınıza, sonra da Atatürk'e! Laiklik sayesin de, özgürce tartışabiliyoruz, laiklik sayesinde demokrasiyi-trafolardaki kedilere rağmen-yürütebiliyoruz. Sahip çıkıyoruz, umudumuzu kaybetmiyoruz.
Yönümüz bilim, vicdanımız da sadece hak ve eşitlik olsun diyorum, 8 Haziran'da tüm dengelerin değişmesini ve umudumuzun daha çok artmasını diliyorum.