Cevap: Kılıçdaroğlu’na kötü haber
Benim kadar il gezdiğini çokdaa iddaa etme işim Gereği gezmediğim il kalmadı diyebilirim bak önceki gün ardahandaydım dün erzurumdaydım bu gün antepdeydim akşam üstü hataydaydım şuan yoldayım İstanbul'a gidiyorum yarın akşam üstü ise Ankara'ya gelecem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sende gezmişsindir tabi inaniyorum ben sadece üçlü koalisyon Dönemi'ni göz önüne getir birde şuanki dönemi göz önüne getir aradaki farkı göreceksin onların zamanındada hızlı trenler duble yollar hava limanları üniversiteler yapılabilirdi neden yapmadılar 20 tane banka battı kendi bankalarını soyanlar vardı ülke krize girdi bütün inş sektörü kilit vurdu şantiyesine inş sektöründe Olduğum için iyi biliyorum şuan inş şektöründe öyle çok iş imkanı varki ben yetişemiyorum Ardahan Hatay Adana Ankara İstanbul buralarda iş yapıyorum eleman bulma sıkıntısı yaşıyoruz Hayırlısı bakalım çok il gezdiğine göre yollar nasıl iyi değilmi otoban gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ee yapanlardan Allah Razı olsun
__________________ Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın... |