Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2015, 21:39   #10
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu’na kötü haber

Şuan araba yapılamazken, savaştan kıtlıktan çıkılmış dönemde uçak yapılıyordu. Özelleştirerek bitiremediğiniz kuruluş ve zenginlikler nasıl yapıldı sanıyorsun? İddia ediyorum senin gezmediğin kadar şehir gezdim ben. En az ülkemizin yarısını gezmişimdir. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine... Gerek işim gerekse katıldığım ve verdiğim seminerlerle toplumun her kesiminde insanlarla diyalog halinde oldum, oluyorumda...

Şu kürt bu türk, şu alevi şu sünni, şu mason bu müslüman diye diye ülkeyi paramparça edilen bir sistem. Ona buna mason diyorsun da Cumhurbaşkanınızın en iyi yahudi ödülünü neden ve nasıl aldığını sorsam cevap veremezsin. Bak dikkat edersen Cumhurbaşkanınız diyorum. Neden? Çünkü kutuplaştırmanın bir ürünü bu. Bilir misin ne kadar kötü bir şey seçilmiş birini Cumhurbaşkanı olarak görememek? Neden göremiyorum? Suçlu ben miyim? Yoksa senin desteklediğin iktidar partisinin, siyasi politikasının ürünü olması mı? Genel seçim var ve Cumhurbaşkanı meydanlarda, bağı olmayan bir partiye oy istiyor. Benim suçum mu bu?

Hastanelerde kuyruk yok diyorsun. Yalan kuyruk var. İlaçlara para vermiyoruz diyorsun. Bu da yalan veriyorsun. Eğer halen bu yalanı sürdüreceksen bu ülkede yaşadığına şüphe duyarım. Daha geçenlerde bir arkadaşım yeşil kartlı olduğu için doktoru göremedi. Muayene şurada dursun, doktorun yüzünü görebilmek için hastane 70 lira para istedi.

Sürekli yapılmış şeylerden bahsediliyor. Nedense yapılacaklardan bahsedilmiyor. Ayrıca seçilmişsen zaten yapman lazım. İmkan olup yapmıyorsan bu da senin suçun. Koalisyon döneminde benzin yok, şeker yok, tüp yok demek cahilliğin ürünü. O dönem Türkiye üzerinde neler döndüğünü şuan burada sana anlatamam. Biraz araştırsan bulursun. Gemilerden karaya çıkarılmayan ihracat ve italatlardan bahsetmem sana araştırma kaynağı olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver