Cevap: Kılıçdaroğlu’na kötü haber
Çok haklısın bu millet ne zaman ne yapacağını çok iyi biliyor hiç kayseriye gittinmi yapılan hizmete baktınmı hizmet olan yerde yolsuzluk olurmu meclis konuşmasında başbakan kılıçtaroğlunun yüzüne belge göstererek hepsini söyledi ancak bişmiş kelle gibi sırıttı sana bişey söyleyimmi CHP masonlar Tarafından yönetiliyor ben masonum diyen sanaçlar varya hepsi CHP oy veriyor hani şu evinden Buda heykeli çıkanlar gelelim ben ak parti zamanında tüp gaz kuyruğu görmedim ilaç kuyruğu görmedim şeker kuyruğu benzin kuyruğu hastanelerde rehin kalma görmedim sen CHP zamanında yerli tank görmedin yerli helikopter silah görmedin Marmaray görmedin bunun gibi bir Sürü şey söyleyebilirim çok bilmişsin ama bildiğin bişey yok bildiğin tek şey takım tutar gibi parti tutyosun yani CHP nin başına bende gelsem sen yine CHP oy verirsin chp bu ülkede belli bir kesimden oy alıyor bu oyları sabit kalacaktır Altını çizerek söylüyorum belli bir kesimden oy alıyor bundan ne fazla alır nede eksik alır şuna emin ol ak parti yine iktidar olcak bir gün erdoğan giderse yine erdoğanın görüşüne denk bir isim gelecektir adam SSK yı batırdı ülkeyi nasıl yönetsin sen kılıçdaroğlunun ödediği tazminatlardan haberdar değilsin aslında söylenecek çok şey var ben o konulara giripde insanları germek istemiyorum 7 haziranda Erdoğan gidecek Ümit ediyorsun ama sence gidermi? Görüşünü bilmek isterim
__________________ Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın... |