Cevap: Kılıçdaroğlu’na kötü haber
Kara leke dedikleri ne acaba? Çünkü ben Chp'nin hırsızlık yaptığını, Kur'an-ı Kerim'i pasta yapıp yediğini, bakara makara diye dalga geçtiğini hatırlamıyorum. Deniz Feneri, Türgev gibi kuruluşları açıp kara parayı aklama yeri olarak kullandığı kuruluşları hatırlamıyorum. Apoya sayın, şehite kelle diyeni de duymadım CHP'de.
Bu milletin a... koyacağız diyeni de duymadık, gezide camii imamı alkol içtiler demediği için sürgün edilen imamda duymadık Chp döneminde. Kur'an-ı referans gösterip oy isteyen duymadık, akrabaya torpili Kur'an ayetiyle açıklamaları, ayakkabı kutularında para saklamaları, trilyonluk saatleri hediye alan Chp'li duymadık. Hele hele iş adamlarından haraç alan hiç duymadık... Allah'ın tüm vasıflarını toplamış diyen, ikinci peygamber diyen Chp'li de duymadım.
Chp'nin geçmişi karanlık Akp'nin aydınlık öyle mi? Neymiş Kayseri Belediye Başkanı davayı kazanıp sucuk almış. O dava sonradan temyize gidildiğinden eşek gibi geri ödediğinden bile habersiz bir toplum, Akp'yi gözü kapalı destekliyor. Şaşırdım mı? Şaşırmadım.
Seçim vaadi olmayan bir parti, yapılabilecek seçim vaatlerinden bahseden bir partiyi yerden yere vuruyor.
Bence bu seçimde Akp gitmezse, bir tek Chp kaybetmez. Tüm millet kaybeder. Bu millette ne zaman ne yapacağını çok iyi bilir.
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |