Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2015, 22:14   #5
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanal Giriş Kod

Calisan Kod
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yani en azindan bende.

Kusura bakmayin düsünmede iyi ama pratikde calismayan bir "goto" eventine denk geldim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tesekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam, bilgilendirme icin

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:notice:*:*:{ if %isim && $nick == ChanServ { if ($+(*,%isim,*) iswm $1-) { msg %isim Kanala Girebilmeniz icin Özelime !GIRIS %gecicikod yaziniz. | unset %isim } elseif (*tanima uyan kayit bulunamadi* iswm $1-) { msg %isim Siz bu Kanala girmeye Yetkili degilsiniz. | unset %isim } } } on *:text:*:?:{ if $1 == !giris { if $2 == %gecicikod { msg $nick Kodu Basariyla girdiniz | sajoin $nick #yönetim } if $2 != %gecicikod { msg $nick Kodu dogru girdiginizden lütfen emin olun, Kodu tekrar almak icin !yenile yazmaniz yeterlidir Özelime } } if $1 == !yenile { set -u5 %isim $nick | cs access #yönetim list $nick } } on *:join:#yönetim:{ if $read(muafnick.txt,w,$nick) { halt } set -e %isim $nick cs access # list $nick sapart $nick # set %gecicikod $rand(A,Z) $+ $rand(1000,9999) }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver