Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2015, 03:59   #5320
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Ben de sayin arkadasim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i kiskandim bu yuzden tesekkur edip ifade etmek istediklerim var izniniz olursa...cunku konulari degil isimleri okuyorum artik, ilk geldigimde konulari okurdum, oyle yapmiyorum simdi, en son kim yazmissa, ona gore secerek harciyorum zamanimi...

ornegin; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] varsa bir konuda "son yazan"olarak, mutlaka oraya tiklarim...Cunku kesinlikle ilginc bir bilgi, ogrenilmesi gereken birsey veya edebi bir keyif vardir orada...Ayrica yazmak icin sectigi konularin ozenli/dikkatli ve titizlikle secildigi hemen belli oluyor...

@Muptezel varsa bir konuda "son yazan" olarak, oraya da mutlaka tiklarim, cunku konuya mutlaka degisik/ironik/bir bakis acisi getirmistir.... zihnimde yeni bir pencere acildigini hissederim onu ne zaman okusam...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ismi varsa bir konuda "son yazan" olarak oraya da mutlaka tikliyorum cunku yazdiklari arasinda buyuk bosluklar birakiyor ve bu bosluklari okurken zihnin otomatik olarak doldurmaya calismasi keyif veriyor, bulmaca cozmenin verdigi keyifli cabaya benziyor sanirim emin degilim...tabii bir de, on cumlelik mesajin tek cumleye sigdirilmasi konusundaki mucizevi beceri konusu var...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ismi varsa bir konuda "son yazan" olarak, oraya da mutlaka tiklarim, cunku tuhaf bir henry chinaski tadi var yazdiklarinda...iyi bir siir tadi beklentisiyle acarim onun yazdiklarini, gereginden fazla durust ve durustluk sadece alkoliklerde ve cocuklarda bulunur...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ismi varsa bir konuda "son yazan" olarak, mutlaka o konuyu acarim, cunku imla kusursuzdur ve anlatilmak istenen seyin ozune, sade/duru/net ve temiz bir uslupla dogrudan inilmistir, asla imge kirliligi yoktur yazdiklarinda...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] varsa bir konuda "son yazan" olarak, mutlaka o konuya tiklarim, cunku yazilarinda karanligi zemin olarak kullaniyor, boylece aydinlik kalmasi istenen yerler sekil olarak one cikiyor (sekil -zemin iliskisi)

tamam benden de bu kadar dagilabilirsiniz (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver