Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2015, 02:21   #7613
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

Birilerinin yol göstermesiyle yanlış olduğunu bile bile o yoldan gitmesi kadar saçma birşey olabilir mi? Bir insan eğer yönlendirilebiliyorsa veya buna müsade ediyorsa gerçekten eksik olan şeyler var demektir. Yazık, acıyorum sadece. Her zaman arkasına saklandıkları söz ve benzeri sözler var;

- Burası sanal, kafa dağıtmaya giriyoruz sadece.
- Sanal da böyle şeyleri kafaya takan insanın kişilik sorunları vardır.
- Yok efendim karşısındaki insana bilip bilmeden şizofreni teşhisi koymalar.
- Yok efendim kendini kaptırıyorsun vs.

Bırak(ın) bence bu sözleri. Insan nerde veya hangi ortam da olursa olsun her zaman ki halini yansıtmalı oraya. Ama o kişi eğer reel dünya da farklı sanal da farklı ise, kusura bakma senin söyleyemeyeceğim bir çok özellik ve davranışlarından şüphe edebilirim tatlım.(:

Evet, bir yere kadar sanal. Ama bir insanı tanımadan etmeden biri veya birilerinin yönlendirmesiyle başka bir kişiye laf atmak kadar kişiliksiz kaç insan olabilir ki acaba? Oldukça büyük bir merak uyandırabiliyor insan(lar)ın aklın da. Hadi onu da geçelim. Açıksözlü olmak iyidir, evet ben küfür de edebiliyorum çokça sinirlendiğim zamanlar. Ama hiç bir zaman benim gibi olamayacak(sınız). Çünkü her zaman açıksözlü olmaya çalışmakla beraber geri vitesim olmadığını defalarca belirtmiştim sanırım. Benim genellikle agresif tavırlarım vardır. Ben reel ve sanal da böyleyim. Şekilden şekile girmedim vesselam. Bir de belirtmek istediğim bir mevzu var -ki- asıl o olay bir çok kişiyi üzecektir. Kusura bakma, ben "bazı" erkeklerin yaptıklarını yapamıyorum. Buna izin vermeyen bazı faktörler var. Bunun detaylarını bilmemen senin ve ruh sağlığın açısından daha iyi olacağı kanısındayım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver