Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2015, 12:29   #1
Çevrimdışı
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte Avrupa'ya gidebilecek kulüplerimiz!




UEFA Kulüp Lisansı alan kulüplerimiz belli oldu! Süper Lig'deki 18 takımdan 12'si lisans almaya hak kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2015-2016 sezonunda UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi.

Kulüplerin Avrupa Kupalarına gidebilmeleri için UEFA'nın belirlemiş olduğu Kulüp Lisans ve Mali Fair Play kriterlerini yerine getiren 12 kulüp açıklandı.

TFF; Akhisar, Beşiktaş, Bursaspor, Rizespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, İstanbul Başakşehir, Karabükspor, Sivasspor, Konyaspor ve Trabzonspor'a UEFA Lisansı verdi.

UEFA lisansı alan kulüpler, sportif başarıları doğrultusunda UEFA müsabakalarına katılabilme hakkına sahip oldular.

6 KULÜBE LİSANS YOK!
Diğer yandan Eskişehirspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor, Mersin İY, Balıkesirspor ve Erciyesspor ise lisans alamadı.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, UEFA Kulüp Lisansı başvurusunda bulunup lisans alamayan bu kulüplerin başvurularını Ulusal Lisans kapsamında değerlendirdi ve başvuru sahibi kulüplere eksikliklerin giderilmesi için 30 gün ek süre verdi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan