Konu: Izdivac..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2015, 02:17   #677
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Izdivac..

İkisi bir arada olmalı, hem ben seveyim hem de sevdiğim beni sevsin, İsmail YK'ya mı bağlayalım, 'beni seveni ben ben beğenmem, benim sevdiğimse beni beğenmez' diye, hiç hoş değil. İkisi olmazsa evlenmem kısaca, olsa da evlenmeyebilirim, önce bir olsun da bakarız, ay.
Bu konuya her girdiğimde birilerine ''dünya görüşünün uyduğu'' bir eş bulacakmışım gibi hissediyorum, bölüm başına 150 bin TL almadan bulmam yalnız. Tamam soruyu sorayım ben.

- Seni deli gibi seven biri var, sen de onu seviyorsun ve planlar yapıyorsunuz evliliğe dair, her şey ayarlanıyor, tarih alıyorsunuz ama senin içini kemiren bir şeyler var. Bir ay önce mobilya bakarken, çalışanlar arasında eski sevgilini gördün ve o an onu gördüğün ilk gün gibi heyecanlandın-tamam insan eski de olsa sevdiğini görünce heyecanlanır-. Tabii sen abarttın, aklından çıkaramaz oldun, sürekli ''acaba hala seviyor muyum?'' diye düşündün düşündün, sonunda bir tek onu sevebileceğine karar verdin. Düğüne de 2 ay kalmış ve bak sen şu işe ki, mobilyaları da almışsınız oradan ve bu eski sevgili faturadan senin numaranı bulup ''çok özlemişim'' diye mesaj atıyor. Ne yaparsın?
(ahaha, senarist olup geliyorum ben!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver