Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2015, 10:53   #61
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Icimden Geldi ...

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cok uzun zaman oldu, yillar geldi gecti.. Kim bilir su an nerdesin, kim bilir ne durumdasin.. Hayattaysan.. bir sozumuz vardi, hatirlarmisin.. ben unutmadim, yoksun.. Kim bilir gorsen ne derdin, evet buyudum.. Eskisi gibi degilim. hani hep kuser deli gibi kiskanirdim ya, o kiz yok oldu., bitti.. Tukendi. hayat ne kadar zormus, seninleyken hersey okadar farkliydi ki, mutluluk mu desem, guven mi.. Bilmiyorum. Simdi bos, hersey cok farkli. biliyorum isteseydik cok farkli olurdu, yenildim.. biliyormusun, bulamasamda seni hic unutmicam.. Masum sevgiyi, ask heycanini sende ogrendim.. Bir gun cikip gelecegini biliyorum .. Kim bilir belki yillar sonra gorurum seni, evli.. Mutlu.. Cocuklu

bir dönem seninle güzel sohbetlerimiz olmuştu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakıyorum da eski günleri özler olmuşsun bence geçmişi unutup önüne bakmalısın hayat yaşadıkça güzeldir. geçmiş te yaşadığımız her anımız güzel değil biz sadece güzel olanları seçiyoruz ya güzel olmuyanları ne yapıca?...

o yüzden geçmiş unut derim hayat çooooookkkkk güzel.. mutlu kal..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver