Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2015, 19:18   #178
Flora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burcunuzun Analizi (Güncel)

•BALIK, mantığınla hareket etmek yerine duygularına göre yaşadığın için kimi zaman hata yapsan da, dünyada ki cennetin en güzel örneğisin. evet seni kıskanıyorum, kendimden bile sakınıyorum diyebilecek birini bulursan kaçırma, güzelliğin seçiciliğinden.

•KOVA, valla huyuna gidene iyisin, yavşaklara alerjin var, sen hep öyle tatlı gülüyorsun ya, ondan bunlar sana aşık oluyor hemencecik. elde durmuyorsun, hata affetmiyorsun, eşin benzerin yok, bulunmaz hint kumaşı dedikleri sensin yavru. gel evet de kaçalım, gidelim çok uzaklara

•OĞLAK, fazlasıyla dürüstsün, sözünü esirgemiyorsun, iyi niyetini herkes göremiyor, seni sevmek yürek ister, korkaklarla yürümezsin. beni niye reddettin, güvenmeden seviyorum demeyenlerdensin, aferin sana be, havalısın ama kalıbına gidiyor.

• Yay Burcu, uzaktan izliyorsun olayları, seni seviyorum demesende hal ve hareketlerinle bunu en derinden hissettirirsin, yaşamak için yaşamazsın. bak dengelerinle oynayanlar pişman şimdi, bak zaten güzellik senin göbek adın, sana sadık bişey lazım, turşular uzak dursun.

•AKREP, şeytan tüyü var sende ama cennet gibi de kalbin var, içine giren şanslılar şimdilerde sokaklarda it gibi dolanıyor. kimsenin giymediğini giyersin, herkesin sevdiği seni sever, genelde farklı ve aykırı olduğundan, çekemezler, dedikodunu yaparlar.

•TERAZİ, ya umursamaz değilsin, sadece etraftakiler çok basit, hoşgörülüsün diye bunu kullananlar var, şu şapşal tavrını içime sokasım var. sanırım sana aşık oldum. hem sana kasıntı tipler gitmez ki, rahat olman lazım, yoksa mutlu olamazsın, kandırma kendini bal.

•BAŞAK, aynı annesi, tatlım sen aşkı bekleme aşk sana gelecek, bana kalırsa yalnızken daha güzelsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) pardon ama en güzeli olmak nasıl bi duygu, zor mu yani, herkes sana bakıyor falan, bununla ilgili bir kitap yazıyormuşsun sanırım?

•ASLAN, cesursun sen, en önde ki hep sensin, kendine güveni olmayan ezikler arkandan konuşur hep, sende alıştın aslında buna farkındasın. ayrıca senin kalbine bir ameliyat yapmak lazım, dikkat et kasaplara bulaşma, seni ağlatanın iki yakası bir araya gelmez.

•YENGEÇ, istediğin hep mükemmeli yakalamak çünkü sende kusursuzsun fakat aradığın şey şuanda imkansız gibi, aldatmak zayıflıktır sana göre değil , açık konuşcam zarifsin, nutella gibi bişeysin sen zaten. bebeyim senin sözünü dinlemeyene baybay deme huyun var ya, iplemeyen tavrın, o bile çekici, hastayız sana, dermanımız yok. bu arada akşama nereye gidiyoruz?

•İKİZLER, bizden ayrıldıktan sonra yeni bir aşk zor, yaşattığımız masalın kahramanı biz istediğimiz sürece oynar o rolü, ama ulan kaderimiz bu heralde, aşık olamıyoruz biz, devlet bize bakmıy.

•BOĞA, bazen salak salak tiplere değer veriyorsun ayar oluyorum ya, bi kendine bak bi de o mala, nolur kendine gel. elaleme faydan dokunucak diye kendine zarar vermekte dünya markasısın, bence artık bi kendine bak, salla gitsin ezikleri ıyy.

•KOÇ, sadıksın, aynısını karşındakinden de beklersin, aptalca risklere girmezsin, bazen diyorum sen olmasan dünya nasıl bi yer olurdu ? ama bu aralar şaşırtıyorsun beni bebek, bence biraz kafanı toplaman lazım, ailene yakın takıl dinle beni, sevgili gider baban kalır.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver