Merhaba @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;
Şuan dikkat ettim ki Sabahın bir saati olmasına ragmen acele ile gelinmiş iş yerine içilen bir yudum kahvenin verdigi hazzın bire bir aynısı yazmış oldugun mesajında tadi var : ) Litaruturunun mutfak üzere bu denli geniş olması benı sasirtmadıda değil açıkcası , Skalanın yuksek , ufkunun acık olması Bülent ERSOY tabiri ile Fevkaladenin Fenkinde : ) Past. Bölümü Başlı basına hem ruhun hem bedenın hem farklı damak tatlarının senkronize edilmiş tek bölümüdür ... Cunku meshur olmus herhangı bır tatlı ki genelde cıkarıldıgı sehrin adinı almıstır veya baskın tatlardan olusan cikolatada herhangi bir oynama ve degısme yapabılmen soz konusu degildir.. Cikolata zamanlama ısı planlama ile akalidir..
Kuçük Bir Sır : Sanırsam başka bir yerde okumamıs veya duymamıssındır.. Çikolata Oksijen tutucu bir ozellige sahiptir.. Ayriştirma veya katalizör görevini gören bileşendir.. Isıtma esnasında atacagın her kasık darbesı kesılmesıne veya 1. sınıf bır cıkolatanin mahfolmasına sebep olabilir ...
He bunu Vedat MİLOR gibi bir adam anlayabilir
'' Yemek yeme Kültüründen Nasinbini almamış ''..
Kars Gravyeri =
Hangi Sirke satan satıcı - Sirkem Ekşi Derki ?
Vedat MİLOR bir Turk Damak tadına sahip oldugu icin Soylemde bulunmuş sadece : )
Dünyada 2 Çeşit insan vardır ...
1) Yemek yemek için yaşayan
2) Yaşamak İçin Yemek yiyen
Vedat Amcamı istedigin kefeye sen koy Şimdi : ) Abidin DİNO icin diyebilecegim herhangi bir soz yok ayrıca teşekkur ederim : )
NOT: Kabak Dekorları bana aitttir.. : )