Cevap: Bir Zamanlar Ankara'da Yaşamış Olanların İçten İçe Özlediği Başkente Özgü 17 Şey
bence de velev ki sevdik... Melihi ve fiskiyesini ne yapacagiz? ben en cok papazin bagini merak ediyorum acikcasi, Ankarada sadece bir kac gun olsa da bulunmuslugum var ama papazin bagina gidememisdim ki benim gormemi cok isteyen eski bir tanidik olmasina ragmen... bunun disinda Ankara bana hep soguk bohem bir fransiz dusesini animsatmistir, oysa Istanbul, suh hafif mesrep vefasiz bir kadin olmasina ragmen asla vazgecemediginiz bir kenttir... yani Ankara yi sevmek daha kolay ve mesakatsiz, cunku onunla ogleden sonra bes cayindasinizdir, tatli muzur bir huzurla seversiniz Ankarayi, Istanbul oyle degildir ama, kalbinizdeki bicak yarasinin sahibi vesikali yarinizdir.... tekinsiz, kiskirtici, heyecanli, zor ama vazgecilmez... ben yine de buna ragmen Ankaralilari daha sansli bulurum cunku onlar Istanbul un firtinalarindan sonra Ankara nin huzur verici kollarina atarlar kendilerini, ama Istanbullu olmak surekli acik denizlerde firtinalarda olmak gibidir ....
__________________ You will naturally be submissive to a man that you trust to lead, even if you're a alpha female! |