Cevap: WaLek'ten saygilar : ) İş Halleri :D
Tesekkur ediyorum basin aciklamasi icin kendim bizzat sahsen aydinlandim (kabak ve istakoz kismi haric) , ne yalan soylim kiskandimda hem ben, cunku benim mutfaga ozel ilgim var, bir cok work shoplara da katildim, ama cikolata uzerine egiliyorum, evde organik cikolata yapimi konusunda egitim dusunuyorum hatta, sizin de dekoratif yonunuzun gelismesinde fransiz mutfaginin etkisi var sanirim, zira bana "fransiz mutfagi" sadece kreatif bir sunum ve kremadan ibaret oldugu halde dunyayi etkisi altina almis sisirilmis bir balon gibi geliyor... Vedat Milor dahi kars gravyerinin fransiz peynirinden iyi oldugunu ifade eder... zaten bu fransizlar bendenize akitma ogretip bunu krep suzette olarak kakaladilar, kiniyoruz fransizlari, koca ninem portakal marmelatli akitmanin fransiz mutfaginda krep suzet oldugunu bilse patent bile talep edebilirdi... ayrica siz bana caktirmadan "ergen' mi dediniz? hayir benim icimde huysuz manik depresif bir cuce var o kesin de ergenlik donemini atllattik onun, birde heryerde ortaya cikmaz saklanir usludur yani, nasil kendini ele verdiyse artik (: ayrica yeni calismalarinizi duzenli olarak eklerseniz ben keyifle takdirler ve takiplerim...
Ayrica belirtmek istiyorum yukardaki fotograflardaki calismalari siz yaptiysaniz ki oyle gorunuyor gozumde mutlulugun resmini cizebilmis bir adet Adidin Dinosunuz (:
__________________ You will naturally be submissive to a man that you trust to lead, even if you're a alpha female! |