Cevap: !duyuruekle !duyurusil farklı
| tolgabati Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şefim sana yük olmazsa senden küçük bir ricam olacak mesela kişi kanalda ve eski duyuruları aldı okudu ama kanaldayken tekrar bir duyuru daha yapıldı bu yeni duyuruyu alması için kişinin kanaldan çıkıp tekrar girmesi gerekiyor,bunun yerine kişi kanaldan çıkıp girmedende yeni duyuruyu alması mümkünmü.Birde tekil olarak duyuruyu silemiyoruz mesela 10 tane duyuru ekledim ama diyelimki 9. duyuruyu sileceğim ama silemiyorum sadece tüm duyuruları aynı anda silebiliyorum
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:34 -->-> Daha önceki mesaj 03:43 --
Şefim duyuru silmeyide hallettim benim hatamdan kaynaklanıyor bir sorun yok yani tek eksiğim belirttiğim gibi kişi kanaldayken de yeni duyuru eklendiğinde aynı anda duyuruyu alması bunun dışında hiç bir sorun yok.
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şefim biraz fazla oldum demi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |