Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2015, 04:33   #5
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünyanın En Cahil Ülkeleri, Okuma Yazma Oranı En Düşük Milletler (Devletler)

Turkiye' de okur yazar cok mu var ? " Okur yazar" dan neyi kast ediyoruz? kitap okuma seviyesi mi ? alinan egitim mi ? ben uluslararasi iliskiler okumus ama "kafka" kim diye soran insana rastladim bakiniz oyle afyon bilmem ne universitesin de filan da degil, oldukca iyi bir universite de "uluslararasi iliskiler" okumus ama Kafka kim bilmeyen bir yasam formuna rastlamak mumkun... ayrica artik universiteler oyle ilim irfan yuvasi filan degil, erkekler daha iyi statu sahibi olmak icin, kizlar da daha iyi statu sahibi koca bulmak icin egitim aliyor... Fakulteler artik meslek erbabi yetistiriyor... genel kultur eskiden daha fazlaydi, yahu ben ortaokula giderken otobuslerde kitap okuyan insanlara rastlardim simdi herkes dokunmatik, kitap kokusunun nasil birsey oldugunu onemsemeyen bir nesil yetisti, yetistirildi... o egitim sisteminde bir egitime egitim diyip ve acilan universite sayisina bakip Turkiye de okuma yazma orani cok yuksek, aydinlik yuzler yetisiyor diyoruz... cok iyimseriz (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver