|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bana James Harden forması alınmadığından onun sıralaması yükselmiyor, listede Harden varken diğerleriyle ilgilenemem, ben sadık bir hayranıyım kendisinin. ~.~ Bilgilendirme için teşekkürler ama Harden'la alakalı haberler için etiketlersen heyecanım boşa çıkmamış olur. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben, sana Houston Rockets'lı James Hardenımızın formasını alacağım da NBAStore'dan 15-30 Gün içerisinde gelişi olacağı için NBA Nike ile Sözleşme İmzalaması daha iyi olacaktır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NBA'in 2014-2015 Sezonu'ndaki Play-Off Çeyrek Finali'nde Houston Rockets'ın Dallas Mavericks'i 4-1'lik skorla mağlup etmesinden sonra San Antonio Spurs ile eşleşmesi hâlinde Teksas Derbileri'nde Houston Rockets Taraftarıyız!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NBA'in Efsane Oyunu NBA 2K16'da Kapak Resmi Houston Rockets'lı James Harden ile Oklahoma City Thunder'lı Kevin Durant olacakmış, James Harden ile Kevin Durant'i aynı kare içerisinde görmek mutlu edecektir.