Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2015, 15:23   #4
Sabit1
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir Nickin Yazdığı Mesajları Takip Etme

Ku|L| Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Güle Güle kullaninda, dediginiz sekil nedir ?

Eger Bulunmadiginiz Kanalarda Gecen Yazilari takip etmekden Söz ediyorsaniz, o pek mümkün degil. Mecbur ya siz yada veriyi alacak baska biri o Kanalda olmasi gerek.

Eger bulundugunuz Sunucuda Yüksek Adminliginiz varsa, bir Botu kullanarak yapin bunu.

Koruma Botunun birtanesine Ek Kod yazarak, Bulundugu Tüm Kanalarda senin yazdigin/ekledigin Nickin yazdigi herseyi bir belli kanala yansitsin sende ordan gör gibi.

Teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hmm. Ben sıradan bir user'ım

O şekilde göremezsek yine ignore'daki sistem gibi özel pencerelere yansıtsın. Mesela ben Sabit35 nickini takibe aldım, bulunduğumuz kanallarda yazdıklarını kanal genelinde görebileyim, ancak yine @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]35 penceresine de yansıtsın. Bunun Dışında Sabit60 nickini de takibe aldım, aynı işlemi ona da yapsın ve onun yazdıklarını da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]60 penceresine yansıtsın. Yani nick ekleyip çıkartabileyim ve her nicke ayrı özel pencere açsın

Bu ignore kodunda bana özelde yazdıkları da yansıyor. İstediğim kodda özele yazılanlar özel pencerelere yansımasın ona gerek yok, sadece kanal geneli

Birde bu ignore koduna şöyle bir ayar yapabilir miyiz? Örneğin Sabit43 nickinin yazdıklarını yansıtmasın @ignore penceresine, onu muaf edebileyim ya da başka nickleri de muaf edebileyim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver