Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2015, 16:59   #14
See
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her Savaşta Yalnızdım

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendi ayaklarin ustunde durmak, kimseye muhtac olmamak cok guzel birsey.. Insanin basina kotu seyler geldiginde Allaha signarak, sabir ederek mucadele etmek en guzeli. biraz da icine atmissin gibi.. Her insan hayata paylasabilecek, duygulari dusuncelerini anlatabilecek birine ihtiyac duyar. Dunyan kararir.. Yanindakiler birden yokmus gibi, yani varlar ama sen iyiken mutluyken varlar dusunursun ama basina bir is bir SIkinti geldigi an bakarsin yalan dunya, siginmissin Allaha, tek dinleyenin tek care bulanin.. Ve tek yaninda olana ellerini acmissin utanarak. gerisi bos kardes.. daima ayakta kalmaya dik durmaya devam et .. ihtiyacin oldugununda icine atma bir sekilde icini dok rahatla.

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok içten ve Samimi yazindan dolayi Teşekkür ederim.
Ki senin birkaç yorumuna denk gelmisligim teşekkür etmisligim vardır. Nadir görsem de güzel bir kalbin olduğunu hissediyorum.
Evet , Dediğin gibi bizim tek yardımcımız Bizi yaratandir.
En aciz hallerde hata yaptığımız anlarda dahi yanimizda olan bize sahip çıkan bize bizi animsatan yaratan.
O yüzden herzaman derim Kuldan gelmesin Allah tan gelsin diye.
Aslında bu yazımda Hayatta mücadele ederken Yalnız olmanın verdiği zorluk ama bir okadar da hayata İstem dışı hazirlanmakmis.
Yalnızlıktan kastım insansizlik değil , Gerçek ve samimi insanların olmamasiydi. Yoksa işlerine geldigi sürece sen hep bir numara kalabilirdin ben bunu hiç istemedim ve yapmadim.
Bana acilarin tesellisi yine bana bu acıları bahsedendi.
Şükür ki inandigim kadar korundum yaratan tarafindan.
Ne güzel yazmissin kardeş diye.
Sağol güzel kardeşim Bizim yalnizligimiz kuldan olsun Allah'tan yanımda istemedigim yada menfaatlerim için kimseyi barindirmiyorum. Sadece Allah'in bana sunduğu ölçüde seviniyorum ağlıyor nefes alıyorum. Bunada şükürler olsun.
Kimseye eyvallah etmemenin verdiği gururla yaşamak güzeldir.
Mutlu kal @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herşey gönlünce olsun ; )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver