Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2015, 21:54   #6
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özelde Tekrar\Flood Koruması

off Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
arkadaşar bu kodu böyle değiştirdim ama çalışmı ignore etmiyor nede ola bilir

Aslinda ediyor ama sen Süreleri yanlis ayarlamissin.

Senin Kodun:

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:TEXT:*:?: { if ($1 == !Zalimsin) { inc -u2 %>tekrar1_ [ $+ [ $nick ] ] if (%>tekrar1_ [ $+ [ $nick ] ] == 1) { ignore -u20 $nick msg $nick Bu yardim komutu sadece bir kere kulana bilirsiniz. goto son } } else { inc -u2 %>tekrar2_ [ $+ [ $nick ] ] if (%>tekrar2_ [ $+ [ $nick ] ] == 1) { ignore -u120 $nick msg $nick yetkilerimiz sizinle ilgilecektir Hossohbetler. goto son } } :son }

Bak sen böyle yazmissin:

inc -u2 %>tekrar1_ [ $+ [ $nick ] ] if (%>tekrar1_ [ $+ [ $nick ] ] == 1) { ignore -u20 $nick

-u2 - Su kadar Saniyede birsey yapani vs diyorsun.

Yani 2 Saniye olarak Ayarli suan orda.

1 - Kac kere yapacagini belirtiyorsun.

Örnek , üstde -u2 demissin ve burda == 1 demissin. Yani 2 Saniyede bir kere Komutu uygularsa calisir.

u20 Burdada kac saniyeligine Ignore edecegini yapmissin.

Yani 20 Saniye.

--

Senin Hatan su olmus, Üstde ve Altda Aynisini yazmissin, Yani 2 Saniyede 1 kere yazarsa diye.

--

Istersen sende, üstde verilen Rakamlara göre yap, ama Kendi Mesajinla Komutunla tabiki:

on 1:TEXT:*:?: { if ($1 == !Zalimsin) { inc -u3 %>tekrar1_ [ $+ [ $nick ] ] if (%>tekrar1_ [ $+ [ $nick ] ] == 2) { ignore -u20 $nick msg $nick Bu yardım komutu sadece bir kere kulana bilirsiniz. goto son } } else { inc -u4 %>tekrar2_ [ $+ [ $nick ] ] if (%>tekrar2_ [ $+ [ $nick ] ] == 5) { ignore -u120 $nick msg $nick yetkilerimiz sizinle ilgilecektir Hoşsohbetler. goto son } } :son }

Eger 3 Saniyede !Zalimsin Komutunu 2 kere kullanirsa Özelde, 20 Saniyeligine Ignore edilir.

Eger Ardiardina Yani 4 Saniye icinde 5 kere yazarsa bu Komutu ozamanda 120 Saniye (2 Dakika) ligina Ignore edilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver